DN 1B, Str. M.Viteazul 18, Bucov-Prahova • Tel: 0722 619 971 - 0733 466 666

Vulcanizare mobilă

Pentru că timpul și siguranța ta sunt cele mai importante, noi suntem pregățiți oricând să își venim în ajutor! Service-ul mobil Autoroți este soluția ideală atunci când ai nevoie de servicii de vulcanizare mobilă, fie acasă, la birou, la sediul firmei sau oriunde te-ai afla. O solicitare de vulcanizare mobilă este modalitatea convenabilă pentru a evita timpul petrecut în service sau în situațiile neplăcute cauzate de problemele tehnice apărute în drum spre destinație.

Acest serviciu presupune tehnicieni dedicați care își vor demonstra măiestria la fața locului. Am echipat fiecare service mobil cu aparatură perfomantă, necesară pentru serviciile de montat/demontat și echilibrare roți.

Atelierul de Vulcanizare Mobilă poate fi solicitat fie când ați facut pană pe marginea drumului, fie pentru companiile ce dețin o flotă mai mare de 20 de mașini. Pentru cazul în care deplasarea atelierului mobil se face pentru o flotă, tehnicienii noștrii pot echipa între 15 – 20 de autovehicule, SUV-uri sau Cargo pe zi.

Venim de ne vei chema, oriunde vrea pana ta!

Servicii adiacente