DN 1B, Str. M.Viteazul 18, Bucov-Prahova • Tel: 0722 619 971 - 0733 466 666

Hotel anvelope

În calitatea noastră de șoferi, toți am experientat momentul acela când, deși nu ne simțim pregătiți, trebuie să scoatem din pivniță, balcon sau magazie anvelopele de sezon și să le cărăm cu mașină până la prima vulcanizare. Apoi, după schimb, ne vedem nevoiți să luăm anvelopele demontate, să le punem în mașina și să pornim spre casă. Neplăcut, nu-i așa?

În hotelul nostru de anvelope de la AutoRoți încap peste 7000 de roți/anvelope, iar depozitarea acestora se face în condiții de siguranță, anvelopele fiind ferite de intemperii pe toată perioada depozitării. Pentru fiecare operațiune de depozitare se emite o fișa service cu toate elementele de identificare ale anvelopelor, acestea sunt etichetate cu coduri QR pentru o mai ușoara identificare pe raft, în sezonul următor.

De peste 15 ani clienții care iși depozitează anvelopele în hotelul nostru de anvelope ne spun că sunt mulțumiți că au scăpat de cărat anvelope, de murdărirea mașinii, că au câștigat spațiu acasă și că timpul acordat schimbului de anvelope, în sezon, este mult mai mic.

Și toate acestea pentru confortul tău și ca să rulezi în siguranță cu anvelopele mașinii tale, indiferent de sezon.

Hotel anvelope

  • Depozitarea anvelopelor
  • Mediu climatizat
  • Management asistat IT
  • Casare anvelope uzate
Unde lași anvelopele sezonul acesta? La AUTOROȚI.
Programează-te ACUM
sau
Contactează-ne!

Servicii adiacente